Tricky käesolev tuur sai alguse juba 4. septembril New Yorkis ning esinenud on ta olulistel Euroopa lavadel üle Euroopa.

Tallinnasse jõuab Tricky koos oma 5-liikmelise live-bändiga Helsinkist ning peale Tallinna kontserti liigutakse edasi Varssavisse, Prahasse ja Ateenasse.

Rock Café kontserdil valib enne peaesineja lavale astumist muusikat Eesti nimekas DJ Raul Saaremets, kes kommenteerib: “Tricky on mitmeti nagu the Falli frontman Mark E Smith: sünge ja tume, ta ei poe oma kuuljatele ja just see mulle meeldib.”

Raul on lubanud enne kontserti mängida just sellist eklektilist muusikavalikut nagu Tricky-õhtule kohane: dub’ist ja dubstepist rocki ja pungini.

Tricky alustas oma karjääri Bristoli pundis the Wild Bunch, millest kujunes välja sel suvel ka Eestisse jõudnud Massive Attack.

Tricky lõi kaasa Massive Attacki kahel esimesel albumil “Blue Lines” ja “Protection”.

Aastal 1995 ilmus aga tema esimene sooloalbum “Maxinquaye”. Samal aastal kirjutas Tricky kaks lugu ka Björki albumile “Post”. Koostööd on Tricky teinud mitmete artistidega nagu Terry Hall, Alison Moyet, Neneh Cherry, Elvis Costello, Nelly Furtado, Yoko Ono, PJ Harvey ja paljud teised. Ühena produtsentidest lööb Tricky kaasa ka äsja ilmunud Grace Jonesi albumil “Hurricane”.

Loe Areeni kaanelugu, kus Siim Nestor räägib Tricky laivist, plaatidest ja vestleb Tricky endaga: siit

Kontserdi ajakava:

> 19:00 Uksed avatud / DJ Raul Saaremets
> 20:30 TRICKY live >

> Piletid hinnaga 695.- krooni müügil Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades ning enne algust Rock Café kassas.