Lenzman on Hollandi trummi ja bassi dj ja produtsent, kes on Eestis mitmeid kordi esinenud ning siinse publiku poolehoiu võitnud. Lenzmani singlid „Bittersweet'“, „How Did I Let You Go“ ja „Open Page“ on figureerinud mitmete edetabelite tippudes. Möödunud aasta juulis ilmus Lenzmanilt legendaarse plaadifirma Metalheadz alt esikalbum „Looking at The Stars“, mille remixide EP ilmub 31. juulil. Lenzmani loomingut võib iseloomustada sõnadega: hingeline, sügav, melanhoolne ja samas lõbus, hea peo muusika.

Lynx alustas muusikaprodutsendina juba 17-aastaselt. Tema väga omapärane helipilt sai üsna kiiresti toetust „suurtelt tegijatelt“ nagu Zinc, Marcus Intalex, Fabio, Shy FX jt ning 2006. aastal tuli Lynxilt välja tõeline sensatsioonlugu, millest rääkisid kõik trummi ja bassi väljaanded ning djd – “Disco Dodo”. Lynxilt on ilmunud eelnevalt kolm albumit, koos Kemoga „The Raw Truth“ (2009) ja sooloalbum “Devils In The Detail” (2011). Selle aasta juunis ilmus talt Hospitali alt kauamängiv I Am Lynx, mis valiti ka juulikuu Mixmag ajakirja “Album of The Month” LP´ks. Lynx on teinud lugusid koos paljude teiste produtsentidega nagu Noisia, Alix Perez, Kemo jt. Lynxi looming on julge, selgelt teistest eristuv ja eksperimenteeriv, kartmata populaarsuse nimel väljuda raamidest.

Stamina MC on Eestit korduvalt visiteerinud MC, kes on siinse publiku poolt ka sooja vastuvõtu osaliseks saanud. Stamina MC laulis maailmakuulsaks Dj Marky loo “LK”


Tjuun In on Eesti vanim, 15 aastat tegutsenud trummi ja bassi sariüritus ja reedeõhtunesaade Raadio 2-s (kell 22 - 00). R2DNB 2013 ja 2014 küsitlusel valiti Tjuun In parimaks kodumaiseks trummi ja bassi peoks.

25. juuli Tjuun In toimub Katlamajas (Ringi 56, Pärnu), algusega kell 23. Suures saalis esinevad Lenzman (Metalheadz, NL), Lynx (Hospital, UK), Stamina MC (Rinse, UK), Kaspar Leivo, Qba, To-Sha ja L.Eazy. Bashment saalis mängivad muusikat Tarrvi Laamann ja Dice Rudy.

Eelmüügipiletid hinnaga 10 eurot on kuni 25. juulini saadaval SIIN. Kohapeal maksab pilet 12 eurot.