Üritusel on märgitud, et Rammstein on Tallinna Lauluväljakul esinemas tuleva aasta 1. märtsil. Kuid iga inimene, kes on olnud sellel kuupäeval Eestis, teab, et varakevadel on tavaliselt väga külm ja lumine ilm veel ning ükski kontserdikorraldaja ei hakkaks suurt vabaõhuüritust siis korraldama.

Rammsteni kontserdi puhul hakkaks piletimüük toimuma läbi Piletilevi. Kuid antud Facebooki üritus on koostatud vähetuntud lehekülje EU Concerts Live poolt, mis teatab, et nemad müüvad ka pileteid, kuid tegelikuses poleks neil mingeid õigusi pääsmeid jagada.

Tegemist pole sugugi esimese korraga, kui Eesti muusikafännid on massipsühhoosiga kaasa läinud ja Facebooki libaürituste järgi teinud juba plaane. Näiteks uskusid tuhanded eestlased 1. aprillil, et sügisel on Eestis esinemas räppar Eminem. Hiljem selgus, et naljapäeval tehtud ürituse oli loonud üks lätlaste libalehekülg.

Rammsteini puhul tuleb oodata aga ametlikku teadaannet üritusekorraldaja poolt. Siis saavad kõik fännid teada, millal täpsemalt kontsert toimub, ja pileteid tasub alati muretseda ametliku müüja käest.