"Sisuliselt oli see üks kõva jooksmine lisaraskustega kahe koha soundcheckide vahet edasi-tagasi ning siis Tapperi lavalt otse Rockstarsi lavale, kus tuli sama asi kohe kõik uuesti läbi teha", kirjeldab öist sport-rockimist Psychiatric Wardi laulja Kristjan Rabi, kes oma muusikavälisel vabal ajal TV3 uudiste mikrofoniga enda ja teiste inimeste igavust peletab.

Põhjus, miks ennast niimodi peenestati seisnes selles, et gripp murdis viimasel hetkel maha bändi, kes algselt Rockstarsis oleks pidanud esinema. "Kiirelt oli vaja leida asendaja, ainus võimalik oli Psychiatric Ward, ühtlasi oli rocki-maraton ristseteks bändi uuele noorele trummarile Mikk Kernerile, kes alles jaanuari keskel bändiga liitus," lisab Rabi.

"Tahtsime talle ilmselt muljet avaldada ja näidata, et bänd on oma nime vääriline. Muidu läks kõik hästi ja virutasime mõlemas kohas publikule täie raha eest. Ainult, et, kitarrist Margus Meesit vigastas raskeid asju tõstes ja maha pannes selga. Pole see jõumehe elu tõesti kerge," muigab Kristjan oma lemmikbändi Winny Puhhi tsiteerides.

Juba reedel paneb hullumaja bänd hullu Rakveres Kära Kantsi sünnipäevapeol koos Maxtraktori ja Airheadsiga!