"U2 lava on kõige suurem, keerulisem ja vägevam, mille kallal ma olen töötanud," räägib Kalev, kes on varem kokku puutunud nii Madonna, AC/DC, Rolling Stonesi, kui ka Iron Maideni lava ehitamisega.

"Just mõni hetk tagasi läks bänd meist mööda ning Bono soovis meile jõudu tööle," rääkis Kalev, et Iiri bänd hoiab ise lavaehitusel silma peal.

360-kraadine lava kaalub kokku üle 808 tonni ning on palju keerulisem, kui tavaline, ühte suunda avanev lava. Tuuri tarbeks on kokku pandud kolm lava, mis siis erinevate esinemispaikade vahel sõidavad. Koos lavaga käib kaasas ka meeskond, kes ehitajaid täpselt juhendab, kuidas ülikeerulist kontruktsiooni korrektselt üles seada.

"Üks lavaspetsialist rääkis, et Bono ei taha, et keegi pärast U2 tuuri sellel laval esineks. Spetsialist naeris, et ei tea, mis sellise hunnikuga siis peale hakatakse, ja pakkus, et äkki visatakse salaja lennukitelt kõrbesse," naerab Kalev. Teadaolevalt on Bono üheks missiooniks puuduses kannatava Aafrika abistamine.

Kui lava ülespanemiseks on meestel 5 päeva aega, siis maha tuleb see võtta aga kaks korda kiiremalt. 23. augustil kell 19.00 peab olema kogu lava maha võetud, rekkadesse laaditud ning autod peavad olema juba sadamas, et sõita järgmisesse esinemiskohta.