"Ühe ajastu lõpp," teatab Radio Mania sotsiaalmeedia vahendusel, et lõpetab tegevuse selle nädala pühapäeval. "Üle 15 aasta saime pakkuda ainsa raadiona Eestis rokihuvilistele muusikalist meelelahutust. Kahjuks ei ole aga Eestis piisavalt rock-muusika huvilisi, et see tegevus ka majanduslikult oleks end ära tasunud. Sagedus 88,8 on algusest peale tegelikult kuulunud Sky grupile ja meie saime neilt omal ajal võimaluse seda sagedust kasutada ja nüüd läheb see tagasi Sky grupi enda kasutusse, kes käivitab esmaspäeval sellel sagedusel uue raadiojaama Rock FM."

Sky Media raadiogrupp käivitab 6. novembril uue rockmuusikajaama Rock FM, mis pakub kuulajale ajatuid rokiklassikuid viimasest kolmest kümnendist. Lisaks vanematele lugudele hoiab uus raadio kuulajaid kursis ka värskete väljalasetega, mis rokivaldkonnas avaldatakse.

Jaama programmijuhi Meelis Tõrva sõnul on elektrooniline muusika roki enamikest popmuusikajaamadest täiesti välja tõrjunud. “Selle suuna varjus kõlab vähem isegi väga tuntud rokipalasid, mida ometi kõik teavad,” tõdes Tõrv. “Rock FM ei karda rokki, ei vanemat ega uuemat, ei käredamat ega pehmemat.”

Rock FM alustab saateid senise Radio Mania sagedusel 88,8 Tallinnas. Samuti on jaam kuulatav internetis aadressil rockfm.ee. Lisaks muusikale on Rock FMi eetris uudised, ülevaated spordivõistluste tulemustest ning humoorikad vahepalad, mida edastavad tuntud Eesti koomikud ja näitlejad.