Saatejuht Katrin Viirpalu toob välja, et Suviste suhtus Venemaa saate ebaõnnestumisesse suhteliselt rahulikult ja uuris, kas sama juhtub ka Eesti Laulu mitte õnnestumisel. Suviste tõdeb, et katsub rahulikku meelt säilitada igal võimalikul juhul: "Kui finaali saan, siis katsun jääda rahulikuks, aga kui ei saa, ega liigne närvitsemine ilmselt ei aita ka sel puhul."

Suviste tõdeb, et laulu video tegemisega oli väga kiire: "See ajavahemik oli väga väike, kus muusikaline osa ja video osa ja kõik tuli hästi kiirelt ära teha. Eesti Laulu toimkond on tegelikult korralikult pannud meile...(imiteerib jalaga löömist)."

Saatejuht Reimo Sildvee küsis Suvistelt, et millist esitlust Tartus toimuval teisel poolfinaalil oodata on ja tõi võrdlusena välja, et Grete Paia lubas laval tuld näidata. Kuigi algselt ütles Suviste, et midagi suurt lubada ei saa, selgus siiski vastupidi: "Ma üldse ei saa olla praegu originaalne ja midagi taolist luban mina ka. Mul käivad ka suured sõnad "FIRE" loost läbi, niiet midagi tulega on seotud küll."