Ultima Thule esimene kontsert toimus 25 aastat tagasi Tallinna Linnahallis. „Esinesime kultuurikomisjonile, mis koosnes kahekümnest inimesest. Nemad pidid otsustama, kas bänd õigustab end Nõukogude muusikamaailmas,“ meenutas Raul Vaigla.
„Saime vaid kaks poolthäält, nende andjateks praegune kultuuriminister Rein Lang ning reklaamimees Olav Osolin,“ naeris Vaigla. „Siiski anti meile „teine võimalus“ ja saime õiguse esineda sealsamas Linnahallis ja siis juba neljale tuhandele kuulajale.“

Järgnevad aastad viisid bändi kontsertreisidele üle Eestimaa, rääkimata Nõukogude Liidu avarustest.
„Kõige eksootilisem koht, kus esinesime oli kindlasti India, viibisime seal lausa kaks kuud,“ rääkis Vaigla. „Kaugeim riik, kus kontserte andsime aga Kanada - Torontost Vancouverini välja.“

Vaigla sõnul on juubelikontserdid 25. tegutsemisaasta kokkuvõtted. „Eriti hea meel on selle üle, et meiega liitub Tõnis Mägi, kellega me pole paar aastat midagi koos teinud. Samuti on oodata üllatuskülalisi,“ lubas Vaigla.
„Praegu on meil talviselt rahulik aeg, aga äkki anname isegi aasta lõpuks uue albumi välja,“ jäi ta salapäraseks.

Ultima Thule on: Riho Sibul (laul, kitarr), Raul Vaigla (basskitarr, laul), Kalle Vilpuu (kitarr), Aare Põder (klahvpillid) ja Toomas Rull (trummid, laul).