OÜ Hitivabrik välja antud CD ja kassett “Hittide paraad” sarjast “Raha paneb rattad käima” ilmus mullu novembris. Just sellel plaadil laulab Jaan Elgula katkendi Ummamuudu kuulsast hitist “Kõnõtraat”.

Pärast fraasi “Ütle mulle oma telefoni nummõr” teatab meeshääl muusika taustal telefoninumbri. Kui sellel numbril helistada, võtab kõne vastu Tamsalus elav ja Rakvere OÜ Metsjõe telefonipoes töötav Ulvi Kübarsepp, kirjutab Virumaa Teataja.

Kübarsepa sõnul helistas ta plaadi väljaandjale Aarne Valmisele, kes rääkis, et tegelikult taheti plaadile jäädvustada Jaan Elgula number. Paraku eksiti numbri sisselugemisel ning Elgula asemel tüütavad lugematud helistajad Kübarseppa. Naise sõnul muutub elu eriti hulluks nädalavahetustel.

Kõige hullem on see, et ma pean helistajatele pidevalt aru andma, miks mina räägin, tähendas Kübarsepp, kelle sõnul tehakse talle tihti ka siivutuid ettepanekuid. Telefoninumbrit ta aga muuta ei taha, sest uue numbri teavitamine on küllalt kulukas, Kübarsepa sõnul loodab ta, et ajapikku tüütute kõnede arv väheneb.

Valmis on küll Kübarsepale lubanud, et kõik naisele tekitatud ebamugavused kompenseeritakse, kuid seni pole plaaditööstur aega leidnud tamsalulanna probleemiga tegelda. ” Kui ma mõni aeg tagasi helistasin, siis teatas ta, et tal pole aega, aga küll kunagi kindlasti,” ütles Kübarsepp, nimetades Valmise suhtumist jõhkraks.

Aarne Valmisega ei õnnestunud ETAl ühendust saada.