Eesti hetke üks edukamaid pärimusmuusika uuendajaid Maarja Nuut esitleb 1. mail oma uut albumit "Une meeles" ja teda paelub kõik, mis jääb n-ö päris maailma ja unenäomaailma piirimaile. Albumi esitluskontserdil Vabal Laval kannab Maarja ette uue plaadi materjali ning jutustab nende vahele maagilisi lugusid pärimusest, päris elust ning vaimuilmast.

Unenäolistele lugudele on kontserdil ruumi veelgi ja just seepärast ootab Maarja Nuut kirjeldusi meeldejäävatest unenägudest neljapäeva, 21. aprilli südaööni meiliaadressil unemeeles@maarjanuut.com või selle üleskutse kommentaariumisse.

Kirjeldus võib olla vabas vormis ja just nii pikk, nagu peate oluliseks. Unenäo põhjal, mis Maarjat enim inspireerib, teeb ta 1. mai kontserdiks kas loo, lugudevahelise saateteksti või siis hoopis laulu taustaks näidatava visuaali. Igatahes leiab mõni saadetud unenägudest koha Maarja kontserdikavas ning selle saatja on oodatud ka kontserdile. Unenägusid, mis saavad osaks kontserdikavast, võib olla ka rohkem kui üks.

Unemuusikaks kuula lugu "Õdangule" Maarja Nuudi peagi ilmuvalt plaadilt!