Raadio 2 tegelased oskavad juba öelda, kes võidab tänavuse aastahiti tiitli välismaa artistide hulgas. Aga nad ei ütle. Kiivalt hoitud saladust teavad ka raadiokuulajate poolt parematest Eesti muusikutest kokku klopsitud bändi liikmed, kes enda versiooni võidupalast äsja sisse mängisid. Ometi ei ütle seda ka nemad, kirjutab SL Õhtuleht.

“Muidugi arvan, et see on hea koosseis,” ütleb Lenna. “Ma tean neid muusikuid ja leian, et nad on kõik väga andekad. Mul on hea meel, et hääletajad on ka mind valinud. Hästi vahva on teha muusikat koos andekate ja kogenud muusikutega.” Sealjuures olevat huvitav teha ka teistsugust muusikat, kui tavaliselt. “See tuleb vahva show,” ütleb ta. “See lugu on nii või naa teada kõigile inimestele. Oli sel aastal üks suur hitt. Ma arvan, et noortele läheb see peale — natuke teistsugune versioon kui originaali esitaja enda oma.”

Kallervo on bändiliikmetest kriitiline vaid enda suhtes. “Mulle oli eriline üllatus, et mind võeti sinna,” ütleb ta. “Aga ülejäänud liikmed olid küll täitsa loogiline valik. Äkki siis mind võeti ka loogiliselt — kes teab. Iga liige, kes siin on, on tõeline professionaal. Oskavad mängida bändiga — keegi ei ole mingi sooloinstrumentalist.” Kallervo ütleb, et lugu, mida mängitakse, ei ole ühelegi Unistuste Bändis mängivale muusikule igapäevane.

Väga kihvt oleks selle koosseisuga veel midagi koos teha, tõdeb Elmar. Aga ta eelistaks siiski hoopis originaalloomingut. “Praegu on päris äge,” ütleb Elmar ka loo kohta — kuigi oli pala suhtes esialgu skeptiline.