Pantokraatoris süntesaatorit mängiv Erik Sakkov : "Kui Raadio 2-st mulle helistati, tegi see tuju muidugi väga heaks - olin kõrvust tõstetud. Ehkki ma pean rõhutama, et klahvpille ma mängida ei oska, pigem ikkagi olen süntesaatorimängija. Klaverit ma tegelikult õppinud ei ole. Mulle meeldib just süntesaatoreid kruttida ja mul on ilmselt Eesti üks suurimaid süntesaatorite kogusid. Igal juhul on väga hea meel anda oma panus Unistuste Bändi, kutsuge neid süntesaatoreid pealegi klahvpillideks!"

Sellel nädalal selgitatakse Unistuste Bändi laulja ja mõne muu instrumendi mängija. Viimane tähendab sellist pillimeest, kes mängib mõnda muud pilli peale tavaliste kitarride, trummide ja klaverite. Enneolematu Eesti ansambel rahva lemmikutest pannakse R2 Aastahiti raames kokku neljandat aastat.

Pane tähele – koosseis peab olema uhiuus, nii et hääletada saab ainult nende poolt, kes pole varem kuulunud Unistuste Bändi koosseisudesse aastatel 2006-2008. Eelnevatel aastatel on Unistuste Bändis mõne muu instrumendi mängijaks olnud Lauri Õunapuu, Raivo Tafenau, DJ Critikal, lauljateks on olnud Lenna Kuurmaa, Kristjan Kasearu ning Joosep Järvesaar .

Unistuste Bändi täielik koosseis selgub detsembri keskel. R2 Unistuste Bänd 2009 astub üles esimest ja viimast korda R2 Aastahiti gaalal 2. jaanuaril 2010 üllatusliku looga. Otseülekanne Raadio 2-s ja ETV-s.

Muusikaajalugu muuta ning hääletada saab internetis SIIT.