Sandra kinnitab, et uut lugu kuuleb kindlasti ka 7. augustil algaval Star FMi kontsert-tuuril “12 suvevärvi”, kus lisaks Urban Symphonyle astuvad üles Laura, Sergio Bastos ja Raivo Tafenau. 

“Praegu läheb kogu aur tuuri ettevalmistamiseks. Harjutame omavahel ja ka teiste artistidega,” räägib Sandra, kes ootab tuuri suure elevusega.

Ta rõhutab, et on tuuri pärast elevil, mitte närvis. “Moskva Eurovisioni laval tundsime samamoodi. Olime väga elevil, et saaks juba lavale. Tundsime sellist positiivset ärevust,” on Sandra nüüdki põnevil.

Esinemishirmu tüdruk enam ei tunne. “Kunagi olin enne esinemisi väga närvis. Eesti Laulul ja Eurovisionil esinemisega sain oma hirmudest võitu. Ma mõtlen detailideni läbi kellele, mida ja kuidas ma teen,” jutustab tüdruk, kuidas ta ebakindlusest võitu sai. “Kui tean, et teen õiget asja, siis lavahirm kaob.”

Vaatamata tihedale graafikule on Sandra mõned päevad vaid enda jaoks võtnud. “Puhkamiseks tuleb alati aega võtta. Töötada ja puhata tuleb võrdselt,” räägib Sandra. Siiski on tema vabad päevad ka alati muusikaga seotud. “See lihtsalt nii meeldib mulle. Mulle meeldib ka joonistada, lugeda ja filme vaadata,” loetleb ta.

Urban Symphony värsket lugu, mis sai viimase lihvi veel täna öösel, saad kuulata siit: