“Estonia laval esinemine on meile kindlasti auasi — üldse mitte pugemise mõttes, aga meie jaoks on see lava püha koht,” ütles Toomas Urb Eesti Päevalehele.

“Kõike, mida me teeme, iseloomustab lihtsus ja minimalistlikkus,” lisas Toomas. “Mõtlesime kunagi, et laiendame oma kõlapilti ja proovisime anda kontserti koos pianistiga, aga see lõppes läbikukkumisega. Mees mängis oma süntesaatoril hoopis mingit muud asja kui meie, ta ei elanud absoluutselt sisse.”

“On väga meelitav saundiga mängida, aga pahatihti tehakse heliga igasuguseid imetrikke ka selleks, et täita tühjust,” sõnas Tarmo Urb. “Mina pooldan Idamaade kunstis levinud arusaama, et tühjus annab mõttele ruumi.”

Vennad Urbid on veendunud, et eesti publikukultuur on unikaalne. “Eestlane on kontserdikuulajana heas mõttes väga tsiviliseeritud ja orienteeritud sellele, mida ta on kuulama tulnud,” lausus Toomas Urb. “Kui laval seisavad kaks meest ühe kitarriga ja laulavad-mängivad kaks tundi jutti ilma mingite efektideta ja saalist ei kosta nohinat ka, siis see on märkimisväärne.”

Eriliselt hea meel on Urbidel selle üle, et nende kontserdid müüdi välja pea olematu eelreklaamiga.