Peakorraldajate sõnul lõpetas investor rahastamise ning festivali pole võimalik ilma selleta korraldada.

"Rohkem kui pool aastat oleme ette valmistanud suurt rahvusvahelist elektroonilise muusika- ja kunstifestivali, koostöös tugeva meeskonnaga, kus esindajad Venemaalt, Eestist, Saksamaalt ja Ühendkuningriigist. Uskusime kindlalt, et see koostöö toob vilja."

"Me vabandame kõigi inimeste ees, kes samuti usaldasid meid kindlalt. Vabandame kunstnike ees, kes soovisid meiega koos puhkust jagada. Vabandame kogukonna, promootorite, ning kõigi nende professionaalide ees, kes meiega koos ehitasid, pidasid läbirääkimisi, juhtisid ja kavandasid seda sündmust," kirjutasid kurvastunud peakorraldajad oma Facebooki lehel.

"Praegu arutame olukorda, ning sündmuste edasisist käiku. Kogu raha ostetud piletite eest tagastatakse."

Samuti mainisid korraldajad ära, et lähiajal nad proovivad ikkagi midagi teha ja suure tõenäosusega toimub see "mini-kontsert" Tallinnas.

Viimasel ajal on kontsertide ja ürituste ärajäämine olnud eriti populaarne- Ott Lepland ning Jaagup Kreem jätsid oma ühistuuri ära, kuna neil tekkisid korraldajaga arusaamatused. Kõigi rokifännide kurvastuseks jäi ära muusikafestival Rock in Tartu, kui paar nädalat tagasi andis neli esinejat viiest teada, et nemad jätavad oma esinemised ära.