Sõõrumaa selgitas "Duublis", et tulevikus peaks tegu olema majaga, kuhu inimestel on põhjust minna nii hommikul kui ka õhtul. "Seal saab elada, seal saab töötada. Sinna tuleb kindlasti esimestele korrustele korralik söögitänav."

Objektiga peab valmis jõudma aastaks 2026, kuid Sõõrumaa on enesekindel. "Ei tohi ühtegi päeva ega nädalat nii sama veeta. Kogu aeg tuleb arvutada, teha, planeerida ja kooskõlastada," tõi ta välja. "Meile käis võtit üle andmas riigihalduse minister ja ta ütles selgelt, et temal isiklikult on hea meel, et just meie saime seda tegema. See sisendab usku, et me ka teeme selle valmis."

Olenemata algsest üllast ehitamise eesmärgist on maja vahepeal olnud vangla, mis võib energeetiliselt nii mõnelegi vastuvõetamatu olla. Sõõrumaa selgitas, et kõik on vaid ühe tuntud sündmusega puhastatav. "Tähtis sündmus, mida iga korteri- ja majaomanik võik tähistada, on soolaleivapidu. Seinte mälu tuleb puhastada, selleks on kõige levinum sool, kuid saab kasutada ka tulesid ja happeid. No ja siis on pidu, uus energia, loitsud ja muud sellised asjad. Me kavatseme ka seal teha omanäolise soolaleivapeo."

Oma visioon on Sõõrumaal olemas ka Linnahallist. Ärimees tunnistas, et kõige lihtsam on see plats lihtsalt puhtaks teha, et selge promenaad valmis ehitada. "Linnahall on seal risti ees."