Aastal 1980 Rat Skatesi ning senini bändi ridadesse kuuluvate Bobby "Blitz" Ellsworth ja D.D. Verni poolt loodud Overkill on kolme kümnendi jooksul välja andnud tervelt 16 stuudioplaati ja müünud üle 23 miljoni eksemplari, mis teeb neist ühe fännide poolt hinnatuima metal-bändi maailmas. Omalaadse rekordina on nad ka esimesena 10 plaati üllitanud thrash-bänd. Overkill sära pole aastatega tuhmunud - eelmisel aastal ilmunud album "The Electric Age" saavutas Billboardi edetabelis bändi jaoks parima 77. koha.

"Meil pole ealeski olnud identiteedikriisi," seletab bändi edu vokalist Blitz. "Oleme sihikindlalt ajanud oma rida ja alati teadnud, et trendidele paindumine vaid rikuks loomingu puhtust. Võtke heaks või pange pahaks - sellised me oleme!"

Overkilli algusaastad möödusid New Jersey's punk-coverite mängimisega, kuid esimene demo "Power In Black" (1983) seadis nad kassetivahetuse ringkondades ühele pulgale selliste hilisemate suurnimedega nagu Exodus ja Testament ning peatselt järgnev debüütalbum "Feel The Fire" (1985) kinnitas nad idaranniku tõusva skene etteotsa. Järgnesid USA ja Euroopa-tuurid Megadethi, Anthraxi ja Helloweeniga ning sellest ajast saadik on nad olnud lakkamatult juurtele truuks jäänud thrash-bändide esireas.

"Overkill oma järjepidevusega defineeribki minu jaoks kogu thrashi olemuse," kinnitab Eesti nimekaima thrash-pundi Cantilena laulja Madis "Mad" Velström. "See saab olema kontsert, mis tuleb veeta algusest lõpuni moshpitis!"

Pileti Overkilli kontserdile tulevad müügile esmaspäeval, 14. jaanuaril kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades. Soodsama fännipassi saab soetada Tallinnast baarist Woodstock, klubist Tapper ning kauplusest Rockroad. Uksed üritusele avatakse kell 19 ja kontsert on vanusepiiranguta.