1982. aastal kokku tulnud bändi ajalugu on kirju. Aastate jooksul on koosseis olnud pidevas muutumises, aktiivsete tegutsemisaastate vahele on jäänud mitmeid pikemaid pause. Koosveedetud aeg on siiski veedetud viljakalt, sest avaldatud on 10 täispikka stuudioalbumit, 11 muusikavideot ning live-album.

Dekaadipikkuse eemaloleku järel on bändiga taas liitunud kitarrist Pepper Keenan, kes mängib kaasa viimasel, 2018. aasta algul avaldatud kauamängival “No Cross No Crown”. Muusik garanteerib, et eemaloldud aja tõttu helipilt kannatanud ei ole ning meloodiatest võib leida vanale heale Corrosion of Conformityle omaseid elemente.

Kontserdikorraldaja Urban Culture Entertainmenti esindaja Tanya Koreniku sõnul kütab bänd juulikuu veelgi kuumemaks: “Ilmselgelt vajab Eesti rohkem kvaliteetset rasket rokki. Corrosion of Conformity on hea näide ameerika vanakooli stonerist/heavy metalist, mida siinkandis just tihti ei kohta. On tõeline au võõrustada nende Tallinna kontserti! Kindlasti on sel bändil potentsiaali viia kokku vanakooli roki fännid ja uuema aja
stoner austajad. ”

Corrosion of Conformity kontsert võiks kindlasti pakkuda huvi neile, kelle playlisti kuulub Orange Goblin või Alice in Chains.

Piletid on müügil Ticketeris. Alates 22. aprillist ka Tallinnas pubis Woodstock ja kaupluses Stanford Music ning Tartus pubis Underground.