Nagu Piletilevi lehelt näha võib, pole krõbeda ja keskmise eestlase jaoks mitme kuupalga väärtuses pileteid enam saada ning ka võimalus eriti lähedalt bändi näha fännitsoonis avaneb vaid neile, kes kiiresti reageerisid.

Õnnelikud, kes endale bändi poolt kokku pandud pea 2200-eurose VIP paketi lunastasid, saavad selle eest nii süüa, näitust kaeda kui bändiliikmetega kohtuda ning pilti teha.

Nende VIPide jaoks on lava ees eraldi fännialast veel privaatsem tsoon nimega Snakepit, nad saavad kontserdialale eraldi sissepääsust ning neid ootavad kingitused, näiteks autogrammidega kontserdi lugude nimekiri, vabalt valitud bändi T-särki ning lounge'i ala ERMis, kus enne kontserti aega veeta ja süüa-juua.

Paketti tutvustav video:

18. juulil esineb Tartus, Raadi lennuväljal, maailma üks mõjukamaid ja edukamaid rokkbände Metallica. Ameerika ansambli ainus välishow Baltikumis leiab aset maailmaturnee “WorldWired Tour” raames. Erikülalistena astuvad üles Rootsi bänd Ghost ja Norra punt Bokassa. Massiivne lava paigutatakse Eesti Rahva Muuseumi hoone taha näoga lennuraja poole.

Metallica käesolev maailmaturnee “WorldWired Tour” sai alguse 2016. aastal vahetult enne ansambli kümnenda kauamängiva “Hardwired...To Self-Destruct” ilmumist. Selle raames on muusikud jõudnud külastada juba nii Põhja- ja Lõuna-Ameerika, Aasia kui Euroopa riike. Euroopa siseareenide tuurist sai osa 650 tuhat fänni, esinemispaikade publikurekordit uuendati koguni 29 korda. “See on meie jaoks uskumatu, et kõik see toimub siiani, ka pärast pea nelja aastakümmet bändi tegutsemist, ja me ei saaks olla rohkem tänulikud,” on ansambli liikmed elevil. “Bänd tunnetab oma vastupidavuse jõudu nüüd rohkem kui kunagi varem. See oli meeldiv üllatus, et inimesed siiani hoolivad sellest bändist viisil, mida ei saa enam aastaid iseenesestmõistetavalt võtta. See on väga inspireeriv ja silmi avav. Uus staadiumituur tundub ideaalne järg sellele kui hästi on uus album ja areenishowd vastu võetud, lisaks kõigele muule heale, mis hetkel Metallica maailmas toimumas on.”