"Nelly esinemine Eestis polnud alguses planeeritud, kuna Eestis napib kohti, kus sellise kaliibriga artist saaks vahetu kontakti publikuga - Saku Suurhall seega ei tulnud kaalumisele," ütles kontserdi peakorraldaja Sten-Erik Jantson. "Cathouse puhul oli aga artist nõus - seal saavad inimesed olla talle väga lähedal ja seista "face to face" tõelise superstaariga ," lisas Jantson.

42-aastane Cornell Iral Haynes Jr on üks neist artistidest, kes muutsid uue aastatuhande saabumise eel R'n'B ja hiphopi liikumise nägu, tegu ja olemust. Nelly on tänaseks müünud üle 40 miljoni albumi ning R'n'B ja hiphopi artistide seas on ta müügitulult lausa teise kohal maailmas.

Neljakordne Grammy-võitja on millenniumi-järgse aja üks tuntumaid artiste. Seitsme stuudioalbumi edukaimad lood on muuhulgas "Hey Porsche", "Dilemma", "Hot in Herre", "Just a Dream" jpt. Nelly on üks edukamaid esitajaid ja laulukirjutajaid ning on koostööd teinud muuhulgas ka Justin Timberlake'i, Kelly Rowlandi, Nicky Minaj'i, Pharelli, Nelly Furtadoga jpt.

Piletid hinnaga alates 39 eurost on tänasest müügis Piletilevis, Circel K ja Selverites üle Eesti.