Sünnipäeva peol astuvad live’idega üles tandemid Kunerik ja Ar€ng, lei$ ja Godjako, ansambel Väike Kelder ning räppar Eutanaa$ia. Salvestatud muusikat kannavad ette DJd N8 ja Lill Slim.

Aasta jooksul on Lil Peol üles astunud mitmed SoundCloud räpi artistid Eestist. Paljude jaoks on olnud kontsert Lil Peol esimene live-ülesastumine loometeel. Lil Peol on esinenud Väike PD, Pluuto, Sipelga 14, Hoax, Eutanaa$ia, marp$, Mick Moon, Clicherik, KiROT, ROM, lei$, Godjako, Mängupoi$$ Käru, POI$T€KOOR, Flamma, Jung Abso, Toredad, Jazzy Bubblez, Väike Kelder ja Weston.

DJdena on üles astunud noored produtsendid Seizure ja ONYX, lisaks $trada, Raul Saaremets, Genka, N8, Shion, JFL, Man Like Kendaf, Myspace01, Ra, roosberg_ ja Lil Peo korraldaja Lill Slim (Siim Nestor).

Peamiselt on Lil Peod aset leidnud Tallinnas, klubides Kauplus Aasia, Sveta Baar ja Von Krahl, kuid peod on toimunud ka Tartus (Erinevate Tubade Klubi), Pärnus (klubi Tempel) ja Lil Peo spetsiaalses telgis Eesti Hiphop Festivalil Elvas.

Ööklubi Kolm asub aadressil Juhkentali 11.
Pidu algab kell 23:00.