"Lugu ise on inspireeritud sõpradest, kes igapäevases rütmis ennast n.ö "surnuks töötavad". Hommikul tööle, õhtul koju, elamiseks ja elu nautimiseks aega ei jää," räägib Kristjan Publikule. "Kui tuua välja selle loo "point", siis oleks see, et tuleb võtta aeg maha ja mõelda, kelle ja mille nimel ennast ribadeks rebitakse," mõtiskleb ta. Teised bändiliikmed lisavad juurde, et selle peale mõtlemisel ei maksa karta midagi peale hirmu enda.

Kuna tegu on päris raju videoga, siis palus Publik valgustada ka video valmimise tagamaid. "Videos tõime "kõige vägevama" sealt mugava risti pealt alla seda sama igapäeva-karusselli ketrama," muigab Kristjan. "Andsime talle kasutada vana hea loodust reostava El Camino, mis võtab 25 liitrit kütust 100-le ning otseloomulikult ilusad Eesti naised ülemusteks," lisab ta kavalalt. "Nagu näha võib, ei pea ta vastu meie maisele tempole ja lõpetab seal, kus alustab!"

"Video tegemiseks kulus 0 eurot!" rõõmustavad bändi liikmed ning selgitavad, et kõik, kes kaasa lõid, tegid seda tasuta oma vaba aja arvelt,
sest pakkus neile vaheldust oma igapäeva tegemistest. "Meie tiimis oli ka San Fransiscos filmikunsti õppiv operaator Andreas Press ja TV3 Seitsmeste Uudiste režissöör Talis Talv, kes video kokku monteeris," nimetab Kristjan sõprade nimesid, kellele tänu avaldada soovib.

Vaata videot!

Bänd koosneb neljast liikmest:
Kristjan Rabi
Margus "Meska" Meesit
Henri Lindpere
Tanel Nurk