"Esmase idee selleks videoks sain ühel psytrance’i festivalil. Oli juba hommik ja mõtlesin, et võiks natuke puhata. Pikutasin mina siis rahulikult ühes puhkamiseks mõeldud majas, kui korraga tormas sisse üks palja ülakehaga noormees, kes hakkas peaga vastu seinu taguma, ise samal hüüdes: "Saate aru, mis just oli, no ongi nii, noh... nii ongi, noh!" Proovisime teda kambakesi oma superpositiivsete vaibidega maha rahustada, aga miski ei aidanud – ta justkui ei uskunud, et maailmas võiks eksisteerida veel mõni mõistuslik olend peale tema enese," räägib meisterjaan, kes on ise ka video režissöör, stsenarist, monteerija ning üks tegelastest.

"Pärast seda juhtumit hakkas mind kummitama lause "Yo, mida iganes, mees, kõik on anyway su enda sees!". Ka loo põhiline sündisaund surises juba peas. Tagasi vaadates võiks ehk öelda, et ma tegin selle loo eesmärgiga ravida inimesi, kes on iseendas liiga kindlad. Ka video sai enam-vähem sama põhimõtte järgi tehtud,“ lisab ta.

Video autorid:


Režissöör, stsenarist, monteerija: meisterjaan

Operaator: Sanna Rink

Valgustaja: Kristjan Tenso

Produtsent: Lisa Claudia Carmen Savola

Assistent-kunstnik: Greta Liht

Osades: meisterjaan, Jaakko-Priidik Hallas, Rea Lest, Reeni Painik





"Eesti TOP 7" aasta menukaimate muusikavideote väljaselgitamine toimus juba kaheksandat korda. Kogu 2017. aasta parimate videote TOP50 on vaadeldav SIIN.

Muusikavideote aastat kokkuvõttev erisaade on järelvaadeldav ETV2 veebis ning tuleb kordusena ETV2 eetrisse esmaspäeval, 15. jaanuaril kell 23.50.



"Eesti TOP 7" saate autor ja toimetaja on Ingrid Kohtla, saatejuhid Siim Kera ja Kaidor Kahar, produtsent Kadi Katarina Priske.