Robert Davi on professionaalne näitleja ja laulja, kes enne filmimaailma tippu jõudmist õppis klassikalist muusikat ja ooperit. Hollywoodi kassahittides karme mehi mänginud Davi leidis tee tagasi nooruspõlvemuusika juurde kuue aasta eest, kui pühendas Frank Sinatrale albumi “Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance“. Pea kaks aastat tagasi Saku Suurhalli publikut täis toonud Davi annab sel korral Tallinnas ja Tartus kokku kaks kontserti, kus esitab oma sõbra Frank Sinatra ja Dean Martini suurepäraseid hitte.

Nordea kontserdimajas ja Vanemuise kontserdimajas toimuval kontsertshowl “Born Free Tour“ tulevad esitlusele lood Frank Sinatra ja Dean Martini karjääri erinevatest etappidest. Rahvusvaheliselt tuntud hitid “New York, New York“, “My Way“, “Strangers in The Night“, „That's Amore“ ja “Mambo Italiano“ on vaid mõned näited Davi hoolikalt valitud repertuaarist. Ajatute armastuslugude vahelise aja täidab Davi isiklike südamlike lugude ja publikuga suhtlemisega. Laval saadab meest parimatest muusikutest koosnev kollektiiv, kes võitnud ka mitmeid Grammy auhindu.

Kahe aasta eest Saku Suurhallis toimunud kontserdil ütles Davi, et peab Eestit maailma kõige paremini hoitud saladuseks, kuna siin on väga palju ilusaid inimesi. Piletid 7. ja 8. oktoobril toimuvatele kontsertidele “Born Free Tour“ on saadaval Piletilevis.