Seda, mis lugu täna õhtul selle kollektiivi koosseisus esitatakse, hoiab ERR saladuses, kuid igatahes on seekordsetel liikmetel Antti Kammistel (klahvpillid), Jalmar Vabarnal (kitarr) ja Silver Sepal (naelapill), Konstantin Tsõbulevskil (basskitarr) ja Kaspar Kallustel (trummid) tugevad eelkäijad olnud.

Kas 2013. aasta Unistuste Bänd saab olema veel unistuslikult parem kui varasemad? Kuula meenutuseks kõiki varasemaid! Ja kruti end ETV lainele kelll 21.30, et näha nii seda, kes saavad maineka tiitliga pärjatud, kui kuulda, mis unistuste bändil varuks on!

2011
Unistuste bändi koosseisu valiti Ott Lepland (vokaal), Stig Rästa (kitarr), Mihkel Mattisen (klahvpillid), Reigo Ahven (trummid), Ivo Etti (basskitarr) ja Sandra Sillamaa (torupill). Aastahitigalal esitas bänd loo "Sülita vaid allatuult", mille autorid on Ivo Linna ja Ott Arder.
2010
Koosseis: Tanel Padar (vokaal), Mihkel Raud (kitarr), Viljar Norman (basskitarr), Rein Rannap (klaver), Kristo Rajasaare (trummid) ja DJ Paul Oja. Esitati Toivo Kurmeti ja Virmaliste "Suvehääl".
2009
Koosseis: Jaagup Kreem (vokaal), Laur Joamets (kitarr), Henno Kelp (basskitarr), Erik Sakkov (klahvpillid), Boris Hrebtukov (trummid) ja Tiit Kikas (erinevad instrumendid). Galal tuli esitusele Jaan Tätte lugu "Tuulevaiksel ööl"
2008
Koosseis: Kristjan Kasearu (vokaal), Raivo Tafenau (saksofon), Robert Vaigla (kitarr), Danel Pandre (basskitarr), Katrin Siska (klahvpill) ja Marko Atso (löökriistad). EsitatiHU? "Depressiivsed Eesti väikelinnad".
2007
Koosseis: Joosep Järvesaar (vokaal), Mihkel Mõttus (kitarr), Siim Usin (basskitarr), Eimel Kaljulaid (trummid), Koit Toome (klahvpillid) ja Lauri Õunapuu (torupill). Esitati oma versioon Rootsi indie-rock ansambli Peter Bjorn and John loost "Young Folks"
2006
Bändi valiti Lenna Kuurmaa (vokaal), Elmar Liitmaa (kitarr), Raul Vaigla (bass), Tomi Rahula (klahvpillid), Kallervo Karu (trummid) ja DJ Critikal. Esitati tolleaastase Aastahiti küsitluse välismaiste lugude võidulaul, nimelt Justin Timberlake'i "SexyBack".