Eesti Ekspressi veergudel sahistati kolmapäeval, et 5miinust on laiali minemas: “Eesti noorte kõige lemmikumad peoräppijad 5miinust on probleemi ees. Noortel hakkab neist kõrini saama. Isegi nende endi kontsertidel küsitakse — aga kus nublu on, millal nublu tuleb? Nüüd on vist aeg paus teha.”

Nad on korduvalt öelnud, et ei tee seda bändi igavesti, “maksimaalselt aasta veel”. Kuigi 5miinust praegu oma mikreid veel nurka ei viska, on Estoni Kohvril raske öelda, kus ta bändi 2019. aastal näeb. “Raske öelda. Aga ma julgeksin arvata, et meeste kõrvalprojektid — nii muusikalised kui ka mittemuusikalised — on elujõulisemad kui kunagi varem,” lausus Kohver päev hiljem ilmunud Eesti Päevalehele antud intervjuus.

2016. aastal andis toona veel Võsu kalifaadina tuntud 5miinust oma esimese kontserdi. Praeguseks on tegemist Eesti ühe menukama pundiga, kes on loonud täiesti omalaadse fenomeni. Eesti Päevalehe, LP, Defi, Eesti Ekspressi ja Maalehe ajakirjanike poolt koostatud noorte 2018. aasta suurimate mõjutajate edetabelis pälvis 5miinust auväärse teise koha.

Loe täispikka usutlust SIIT! Terve noorte mõjutajate edetabeli leiad aga SIIT!