LIIS LEMSALU JA OLIVER KUUSIK - G.F.Händel “Messias”

Liis Lemsalu valis oma duetipartneriks Rahvusooper Estonia solisti Oliver Kuusiku. „Arvasin, et oleks huvitav tuua mängu ooperilaulja, kindlasti on see riskantne valik ning minu jaoks ka suur väljakutse, kuid mulle meeldib end proovile panna ja mitte sattuda rutiini,“ kommenteeris Liis. Oliver Kuusik möönab, et Liisi ettepanek oli talle ootamatu. „Liis on mulle juba niigi silma jäänud kui väga omapärane laulja, kuid esimeses proovis õnnestus tal mind siiski üllatada oma hääle võimsuse ja iluga,“ ütles Kuusik.

ARTJOM SAVITSKI JA HELE KÕRVE – „Siis, kui maailm magab veel“

Artjom Savitski teadis juba ammu, et kui tal õnnestub duettide vooruni saates püsida, soovib ta esitada loo „Siis, kui maailm magab veel“, mille on tuntuks laulnud Hele Kõrve ja Kristjan Kasearu. „Ainuõige partner selles loos oleks Hele, ta laulab seda nii imeliselt. Ta küll algul puikles pisut vastu, aga jäi siiski nõusse ja selle üle on mul meeletult hea meel,“ on Artjom õnnelik.

ROSANNA LINTS JA TÕNIS MÄGI – „Aeg on lahkuda“

Rosanna Lintsi lavapartneriks on pühapäeval legendaarne Tõnis Mägi. „Tänu oma tütardele olen vaadanud peaaegu kõiki saateid ja hoidnud koos nendega Rosannale pöialt. Kuid see, et Rosanna tahtis minuga duetti laulda, tuli mulle küll suure üllatusena,“ kommeneeris Mägi. Rosanna sõnul langes tema valik Tõnis Mägile, kuna ta on Eesti kõige parem laulja ja helilooja. „Mäksi lugude juures meeldib mulle kõige rohkem siirus, mis nendest välja hingab,“ ütles Rosanna. Tõnis Mägit hämmastab aga kõige enam see, kuidas Rosanna suudab oma eale vaatamata täiskasvanulikku repertuaari nii veenvalt esitada. „Väga oluline on, et need pole pelgalt noodid, vaid nendes on sisu,“ ütles Mägi.

„Eesti otsib superstaari“ 8.finaalsaade on TV3 otse-eetris pühapäeval algusega kell 20.30.