Kolmapäeval, 1. juulil toimub festivali pealaval selle suve üks kuumemaid rokk-kontserte, kui kell 23.00 astub lavale Placebo(UK), soojendajaks meie oma Elephants From Neptune. Lisaks kuuleb näiteks B-laval Ott Leplandi, Inest ja midagi veidrat nimega Psaiko Leplik, Jazzitelgis on võimalik nautida Keit Triisa versioone Lana Del Rey loomingust ja Susanna itaaliapärast programmi Cosa Nostra.
Neljapäeval, 2. juulil vallutab pealava Venemaa popstaar Nyusha, kelle kontsert toimub kohe peale Smilersi esinemist. B-lava kütavad õhtul kuumaks soomlaste Von Hertzen Brothers, tantsutelgis mängivad Vanemõde ja Traffic, Jazzitelgis aga kuuleb Rolf Roosalu Bee Gees’i töötluseid.
Reedel, 3. juulil astub üle mitme aasta festivali pealaval üles Tanel Padar & The Sun erishowga “Ma näen sind”, lisaks kuuleb muuhulgas Super Hot Cosmos Blues Band’i, Karl-Erik Taukarit, Uku Suvistet ja Sofia Rubina töötluseid Stevie Wonder’i suurtest hittidest. Mitmete erikülalistega The Led Zeppelin Session teeb aga kummarduse ühele rokkmuusika suurimale klassikule.
Laupäeval, 4. juulil alustab pealaval Koit Toome, kes tähistab koos paljude sõpradega selle kontserdiga juba 20-ndat aastat lavalaudadel. Õhtu peaesineja on The Cardigans Rootsist. B-laval möllavad Daniel Levi, Getter Jaani ja Terminaator, tantsutelgis Mahavok ja Ummamuudu, jazzialal teeb omapoolse kummarduse Michael Buble’le Lauri Liiv.

Õllesummeri üks peakorraldajatest Tarmo Tuvike rõhutas: "Jälle tuleb tõdeda, et me ei ole programmi kokku pannes raha lugenud ja oleme saanud kokku Eesti suurimale festivalile sobiliku kava. Enam kui 50-tuhat inimest leiavad meie programmist midagi iseendale” ütles Tarmo Tuvike. “Õllesummeril käivad nii erinevad inimesed, et siin peabki olema kõike. Ja on ka. Rahvusvahelist ja kohalikku rokki, poppi, kantrit, tantsu- ja jazzmuusikat, kärtsu ja mürtsu, muusikastiile, mille nime me isegi ei oska öelda. On põhjust juuli alguses neljaks päevaks aeg maha võtta ja nautida head muusikat ja head seltskonda. Kõik on kohal!, ” lisas festivali üks peakorraldajatest.


Vaata kogu programmi siit: http://www.ollesummer.ee/est/programm