Uue singliga kaasneva video režiitoolis oli Dabass ise. See ei pane Dabassi loomingu austajaid tõenäoliselt imestama, teades, et kogu audiovisuaalse materjali taga on Dabass alati ainuisikuliselt.

Leslie Da Bassi sõnutsi mõtleb ta alati pildis ja kõiki ta lugusid saadab peas video: “Enamus lugusid saabki tegelikult alguse mingist visuaalsest nägemusest. Need nägemused kipuvad olema kaunis suured ja nende lavastamiseks ei ole tihti vahendeid, seetõttu jätan need lihtsalt tegemata, et pärast ei peaks piinlikkust tundma. “War in my Head” sai sai tehtud koos Universali abiga ja mul on jube hea meel, et sain ühe visiooni laiema publiku ette tuua."

“War In My Head” lugu ja ka video otsivad paralleele sõnasõja ja päris sõja vahel. Video sündis koostöös Widescreen Studioga, produtsent Anneli Lepp eestvedamisel. Kaamera taga seisis CJ Kask. Kokku osales video valmimisel üle 40 inimese.

Teiste hulgas teevad videos kaasa ka Leslie suured lemmikud näitlejad Andrus Vaarik ja Merle Palmiste.

Times New Roman ilmus nii CD kui vinüüli kujul ja on leidnud endale paadunud fännide kõrval ka palju uusi kuulajaid ning asetus ka kõrgetele kohtadele aastalõpu muusikatabelites.