Videol ei paista olevat ei saba ega sarvi ehk pole mingit lugu ega õieti mingit tegu — Gaga üritab teha tantsusamme elumaja tuletõrjetrepil, väheses riietuses, aga kuidagi väge vähese entusiasmiga, vahendab Metro.

Kõigepealt tuleb muidugi nentida, et skandaalne Gaga on oma varasemate videotega lati väga kõrgele ajanud. See video on aga nii tavaline ja normaalne, et oleks suisa raske seda Gaga omaks pidada.

Tõde paistab olevat hoopis selles, et Gaga tegi kiire säästuvideo selleks, et tervitada legendaarset musta muusikut saksofonisti Clarence Clemonsit, kes enam kui nädalapäevad tagasi Floridas haiglasse sattus ja keda arvati raskest insudlist mitte enam taasutavat.

Clemons mängib selles loos saksofoni ja nagu videolt näha, raputab Gaga selle saatel agaralt pead!

Ja video ehk parim osa ongi see, kui 69aastane vanameister ise istub trepi peal ja mängib soolot. Mõned on ka süüdistanud Gagat konjunkturismis, et üritab upitada end  sureva vanainimese arvelt, aga kindlasti teavad miljonid inimesed nüüd enam, kes on Clarence Clemons.

Varem teadsid vähesed noored, et tegemist on Bruce Springsteeni saksofonimängijaga, kes teinud ka sooloplaate.

Lisaks Clemonsile on videos veel ühes olulises kõrvalrollis Versace prillid. Samuti on tore vaadata, kuidas Gaga annab musi kõnniteele. Nii et — pole sel videol häda midagi, või mis teie arvate?