Laul on osa tervest naisele pühendatud albumist, pealkirjaga "Paula". Videost jääb aga mulje nagu näeks Robin naise tagasi võitmises pigem väljakutset, kui tunneb oma tegude pärast kahetsust.

Videot illustreerivad paari omavahelised sõnumid. Vestluse üheks pooleks on Robin Thicke ning teiseks ilmselt Paula. Naine kirjutab, et on meest juba varemgi hoiatanud. Kui Robin vabandust palub, saab ta vastuseks sõnumeid, mis räägivad laulja kalduvusest liiga palju juua ja kaasat häbistada. Thicke saab aga süüdistustest üksnes hoogu juurde ning käib peale, et partner temaga räägiks ja kokku saaks. Kui saabub vastus, et ikka veel on liiga vara, püüab mahajäetu armsamat võluda sellega, et pühendas talle terve albumi. See aga ei kõiguta teist poolt põrmugi. Robinile ei paista aga selline mõte vastuvõetav ning ta lubab, mõnevõrra ähvardavalt mõjudes, et kõik on alles algamas.

Videos esineb Thicke samal ajal ise kui õnnetu ja läbipekstud ohver, kes ei taha mitte mindagi muud, kui oma kallimat tagasi. Samas on ekraanil ka naine, kes sarnaneb laulja kallimale. Naised paitavad mehe paljast rinda ning hoiavad teda oma embuses.

Laul on pühendatud näitlejannale Paula Pattonile. Viimane andis sisse lahutuse, kui avastas, et väidetavalt oli mees teda nende üheksa aastase abielu jooksul petnud.