"Valisin esmalt esitamiseks Depeche Mode’i loo "Personal Jesus", mis on mulle omane ja mille esitus mul juba ka proovis palju paremini välja kukkus kui möödunudnädalane "Juulikuu lumi"," ütles Anis Arumets.
Paraku oli noormees sunnitud neljapäeva hommikul oma lauluvalikut muutma, kuna laul ei ole pärit Anise sünniaastast 1991. "Õnneks oli mul olemas tagavaravariant Nirvana "Smells Like Teen Spirit", mille esitamist olin ka varem kaalunud. Proovideks jäi mul küll nüüd nädala asemel ainult kolm päeva ning praegu kasutan igat võimalust harjutamiseks. Tean, mis tunne on seista laval viimase kolme hulgas ja annan endast parima, et seda minuga sel pühapäeval enam ei juhtuks," lisas Anis.

Saate muusikaprodutsent Alar Kotkase sõnul on temalgi kahju, et Anis ei saa esitada laulu "Personal Jesus". "Pärast möödunud nädalast ebaõnnestumist oli Anis tagasi oma elemendis. Proovis kõlas laul väga lahedalt ja ainult temale omaselt. Kuigi ka ”Smells Like Teen Spirit” tuleb tal suurepäraselt välja ja on kahtlemata nii vaatamist kui kuulamist väärt,” ütles Kotkas.
Anise sõnul kaalub ta aga tõsiselt Depeche Mode’i loo laulmist mõnes järgmises voorus, niiet ka selle loo esitusest ei pea Anise fännid ilma jääma.

1. Birgit Varjun - Queen “Who Wants To Live Forever”
2. Marten Kuningas- A-Ha “Take On Me”
3. Getter Jaani – “See maailm uus” Disney muusikalist “Aladdin”
4. Anis Arumets – Nirvana “Smells Like Teen Spirit”
5. Jaanus Saago- Jon Bon Jovi “Blaze Of Glory”
6. Kene Vernil - Dire Straits “Money For Nothing”
7. Ott Lepland - Aerosmith “Dude, Looks Like A Lady”
8. Anne Arrak - Robin Beck “First Time”