Selle looga osaleb värskeim superstaar Rasmus ka konkursil "Eesti Laul 2013" teised poolfinaalis 23. veebruaril ning astub 19 teise osalejaga koos nii lavale, lootuses esindada Eestit maikuus Eurovisioonil.

Video tehti Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi filmiringi valikaine raames ja on täielikult tehtud õpilaste poolt. Facelift Deer soovib tänada kõiki vabatahtlikke, kes video valmimisel kaasa lõid ning samuti filmiringi juhendajaid Argo Valdmaad ja Andres Selgojat ilma kelle abita ei oleks selline lahe üllitis kunagi teoks saanud.

Rasmus Rändvee ise on väga rahul, et asjad niimoodi loo “Dance” kasuks on kulgenud: “Kuna paljud meid veel live’is näinud ei ole, siis video annab kindlasti hea pildi sellest, milline bänd Facelift Deer on ja mida me teeme.”

Mis toimub videos „Dance“?

Kui Taimi oma 55-nda juubeli väärikaks tähistamiseks hoogsat puusanõksutamismuusikat viljeleva ansambli tellis, ei olnud tal aimugi, et sellesamuse Facelift Deeri näol ei olegi tegu talle juba tuttavate naabri-Guido ja endise sovhoositehnikumi mehhaaniku Lembitu eestvedamisel tegutseva lõõtspillikvartetiga ning suur oli ta üllatus kui lavale astusid hoopis noored ja vihased mehed Pärnust. Esialgne torin ja porin asendus aga varsti puusaproteeside hoogse klõbisemisega, sest bänd suutis kõik sovetiaegse meelestatusega endised kommunistid käima tõmmata. Söödi-joodi ning hoolimata artriidist visati hoogsalt näppugi ja õhtu lõpuks oli keegi ka Frida proteesid kitarrivõimu taha ühendanud.

Pidu oli raju, sest hommikul oli kõigil tükk tegu meenutamaks, kes lõhkus ära Helmuti kingitud supitirina ja kus asuvad Allani puukingad, aga kindel võis olla, et see energiline show jäi sooja mälestusena alles kõigi südamestimulaatoritesse...

Rasmus Rändvee võitis 23.12.2012 superstaari-tiitli ja plaadilepingu maailma suurima plaadikompaniiga Universal Music ning sukeldus oma bändiga Facelift Deer kohe muusikamaailma. Bänd teeb usinalt proove ja lindistab oma loomingut, et enne suve kuulajateni debüütalbum tuua.