Liis on viimasel ajal astunud julgelt välja paljudest raamidest, mis teda tänini piiranud on ning asunud rohkem ise looma ja produtseerima. "Lasen endast valla kõik, mis on, mida pole varem saanud teha. Peamiselt tegelen plaadiga ja sügiseks on valmis!" lubab ta.

"Mul tuleb uus singel, millega olen võidelnud juba paar kuud. Käisime paar päeva tagasi viimast lihvi andmas ka videole," annab ta enne kontserti vihjeid, millest juttu teeme. "Löövad kaasa kolm Eesti meesartisti!" paljastab ta veelgi enam. Kuid kes, see selgub alles teisipäevases intervjuus!

Lisaks on Delfi Live kontseptsioon veidi täienenud, tehes igale esinejale ülesandeks valida üks lugu mõnelt teiselt Eesti artistilt, mida vastavalt enda imagole aranžeerida. Nii selgub teisipäeval ka see, millise loo Liis valib, et seda enda touchiga esitada! Püsi lainel!

Viimati esinesid Delfi toimetuses Tallinn Music Weeki raames Paabel ja Tenfold Rabbit. Delfi online-muusikasõpradele on esinenud ka Vallatud Vestid, Slippery Slope, Frankie Animal, Marten Kuningas, Iiris, Instrumenti, Smilers ja paljud teised.

Kuula ja vaata SIIT, kuidas Tenfold Rabbit esines Delfi toimetuses või SIIT mõnusat meenutust Smilersi kontserdist. 

Muide, värske Delfi TV on avatud ja palju põnevat videomaterjali leiad SIIT