Muusikavideo kandvates osades on lisaks Trad.Attack! liikmetele näitlejad Kärt Tammjärv ja Marje Metsur. Muusikavideo, mille filmimiseks toodi stuudiosse muuhulgas viis tonni mulda, režissöör on Janar Aronija ja operaator Martin Venela.

“Video on tugevaks kontrastiks laulu helgusele, rääkides õudusfilmi sugemetega loo kütkeist vabanemisest. Kui raske võib olla senistest harjumustest välja tulemine ja kui vabastav võib see olla kui kogu “õudus” läbi teha,” selgitas video lugu režissöör Janar Aronija. “Mul on hea meel, et sain sellesse psühhedeelsesse tükki ka bändiliikmed sisse pookida."

Trad.Attack!´i neljas album “Make your Move” on emotsionaalne ja muusikaline jõukatsumine, kui suurelt suudab üks kolmeliikmeline bänd kõlada. Albumi 11 lugu panevad naeratama - tantsima - moshima - mõtisklema - igatsema ning ei jäta külmaks ühtegi eestlast, sest oma hingelt on kõik palad seotud iidsete mälestuste ning loitsudega. Maagia, mis tuleb tumeda tümina saatel maa-alt, läbi jalgade otse alateadvusesse.