Bändi meeldejäävaimateks hetkedeks peab Vaheoja loomulikult esimese plaadi ilmumist ja esinemist Pariisi moenädalal. Ka leiab ta, et Winny Puhh on "WTF žanri" ("what the f**k" ehk "mida kuradit" - toim.) esimesed ja ainsad viljelejad. "Meie teeme oma asja, nokitseme põlve otsas. Kui inimesed šokeeruvad, siis nad šokeeruvad igasugu asjade peale," sõnab Vaheoja, et nende eesmärk pole kedagi endast välja viia, vaid oma asja ajada.

Pöörased kostüümid ja rohkelt küsimusi, ent veelgi rohkem nalja ja head tuju tekitav lavaline show on bändi olemuse lahutamatu osa. Millised on aga Vaheoja, esinejanimega Korraldajaonu enda lemmikkostüümid läbi aegade? Siin need on, nagu Vaheoja need "Ringvaatele" üles luges.

1) Mänguasjadest kostüüm (ülemisel pildil). Tõeliselt kallistamisväärne!

2) Rick Owensi kostüüm Pariisi moenädalal. Kogu show jõudis meediasse üle maailma.

Winny Puhh Rick Owensi showl Pariisis

3) Värvitud keha ja strateegiliste kohtade katteks sokk. Alumine pilt pole küll esinemiselt, aga annab mõtte edasi küll. Praktiliselt paljalt lavale minek on meeste jaoks täitsa tavaline asi, aga vähemalt laulja peab millegagi oma mehetunnuse siiski ära varjama - trummar saab oma pannide taga ka palja "kellaga" taguda, aga mikrofonijalg paraku erilist katet ei paku...

Winny Puhh