"Tahtsime, et aastavahetuskontsert valmistaks linnarahvale üllatuse. Mul on hea meel, et Karl-Erik Taukar nõustus üllatusega kaasa tulema ja esinejate niigi väärika seltskonnaga liituma. Loodan, et sellest tuleb väga eriline ja meeldejääv aastavahetus," ütles Tallinna kesklinna vanem Vladimir Svet.

Homme kell 21.30 algab Vabaduse väljakul suurejooneline kontsert, kus tulevad lavale Eesti armastatud artistid DJ Andres Puusepp, Getter Jaani, Smilers, Karl-Erik Taukar, Ivo Linna, Anne Veski ja Marju Länik.

Esmakordselt pöördub samalt Vabaduse väljaku lavalt president uusaastatervitusega rahva poole. Pärast seda, täpselt südaööl, tõuseb Harju mäelt Eesti Vabariigi juubeliaasta tervituseks taevasse 10-minutiline tuleetendus.

Aastavahetusprogramm "Sajaga juubeliaastasse" on valminud Tallinna Kesklinna Valitsuse, Riigikantselei EV 100 korraldustoimkonna ja Eesti Rahvusringhäälingu koostöös ning see juhatab sisse Eesti Vabariigi 100. aasta sündmused.

Teadmiseks:

31. detsembril on tavaliiklusele suletud tänavad Vabaduse väljaku ümbruses ajavahemikul kella 21.30st kuni 01.30ni. Komandandi tee on suletud kell 18–01.30. Samuti on suletud parkla Vabaduse väljaku kõrval ja alates kl 20st ka väljaku all. Liiklus südalinnas võib olla häiritud 31. detsembri pärastlõunast alates ning seetõttu on sõidukitega soovitav piirkonda vältida.

Juhtidel palutakse jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid ja reguleerijate märguandeid.

Ühistransport liigub kuni kella 23ni ning seejärel uuesti pärast peo lõppu – trammid alates kella 00.30st ning trollid ja bussid alates kella 01.00st