Kontsertidel kõlab „vana Eesti kuld“ - Silvi Vraidi, Tarmo Pihlapi, Genialistide, Jaak Joala ja paljude teiste repertuaarist ning mõned parimad palad mujalt maailmast näiteks Viktor Tsoi „Kukuška“ ja kindlasti mõni teinegi lugu Aapo Ilvese sulest.

Paul Neitsov: „Kuna meie kuulame ise ka vanemat muusikat, siis tundus igati loogiline just nendest lauludest kontsertkava koostada, mis meile hinge lähevad, naerma ajavad või muul moel liigutavad. Suur osa kontserdil esitatavatest lauludest ongi meie lemmikulaulud“.

Brigita Murutar: „Eks armastus peabki leegiga põlema, ainult tasakaal ja harmoonia on selle põlemise juures olulised, muidu põleb armastus säringa läbi või kustub lihtsalt vaikselt ja märkamatult“.

Paul Neitsov on noor kitarrivirtuoos, kes on teinud nii soolokarjääri (sooloalbum „Karlovas on peaaegu kevad“ 2016), kui ka üles astunud mitmetes ansamblites nagu näiteks Svjata Vatra, rahvamuusikaansambel Sireli, Wilhelm ning duodes Margus Vaheri, Indrek Kalda ja Ruslan Trotšinskiga.

Brigita Murutar on lauljanna ja blogija, kes tegi debüüdi Eesti Laulul 2014 koos Supernova ja „Laule täis taevakaarega“, on töötanud saatejuhina raadios Elmar ja jätkanud hoogsalt laulmist koos kaasa Paul Netsoviga, andes juba 2 aastat duona kontserte üle Eesti.

Suurte kontsertlavade asemel on muusikud kontserdipaikadeks valinud väiksemad Eestimaa paigad, kus kontserte antakse nii kirikus, rahvamajas kui mõisas.