Muusik Vaiko Eplik on rõõmus, et olukord leevendumas on ning on taas võimalus avalikult esineda, isegi, kui esialgu autodele. Eriolukorras on Eplik plaadikogu korrastanud ning suvel saab Raadio 2-s kuulda tema palu saates "Muusika nõudlikule maitsele".

"Uus album on samuti valmimas, kuid selle tegemine ei sõltunud eriolukorrast. Teen niikuinii kogu aeg muusikat ja salvestan albumite jaoks," lisab muusik.

Seni on Epliku põnevamad paigad olnud kunagine esinemine romurallil. Samuti erinevad heinamaad ja metsatukad, kus on pulmi peetud. Drive-in kontsert on tema jaoks siiski ainulaadne ning eriline: "Tegemist on esmakordse ja loodetavasti viimase sarnase kogemusega kasvõi
ökoloogilise jalajälje mõttes."

Kas publik on oodatud tulesid vilgutama ja signaalitama, ei osanud ta kohe ennustada, kuid lisas: "Parem ärgu hakaku vilgutama, hoidku akut."

Kontserdid toimuvad Vembu-Tembumaa parklas, kuhu on planeeritud igale sõidukile oma kindel koht. Piletid on müügil Piletilevis ja mõlemale kontserdile on müügil 101 autokohta. Drive-in kontserdile saab tulla ainult autoga ning sõiduk peab jääma kuni 1.70 meetri kõrguse
piiridesse, et kõigil oleks parim vaade kontserdile. Sel erilisel kontserdil saavad kõik olla helimehed ning helitugevuse spetsiaalsel raadiokanalil valida.

Vastavalt valitsuse nõuetele peavad kõik kontserdi ajal autodes püsima. Korraldaja palub kontserdile tulla aegsalt ning arvestada eriolukorra reegleid. Lisainfo leiate Piletilevi sündmuse juurest või Saku Valla Kultuurikeskuse kodulehelt.