400 inimest mahutav kontserdipaik oli täiesti läbi müüdud ning nii mõnedki inimesed pidid pettunult koju tagasi pöörduma.

Ewert & The Two Dragons saabus Londonisse Hamburgist, ning kogu nende tuuril on solist Ewert Sundja ning kitarrist Erki Pärnoja sõnul läinud seni väga hästi.

"Saksamaa kontsertidel oli vibe super," ütlesid nad enne Londoni kontserti, "Kuid muidugi on väga eriline esineda Suurbritannias, sest paljud Briti bändid on meile eeskujuks olnud - biitlid, rollingud, Blur, Radiohead ning isegi Coldplay," rääkisid mehed Delfi Publikule.

Publik jagunes laias laastus kaheks - Londoni eestlased, ning rahvusvaheline seltskond, kes Londonis põhiliselt läbi eestlaste Ewertidest kuulnud. Kuid nii fännid, kellel kõik laulusõnad peas, kui need, kes enne polnud bändist midagi kuulnud, võtsid nad hästi vastu - Ewert & The Two Dragons pani oma kohati suisa "nirvaanaliku" esinemisega rahva vaimustunult kaasa elama ning publikumuljed olid domineerivalt positiivsed.

Lisalugudeks aplodeeriti bänd valihäälselt mitu korda uuesti lavalaudadele. Kuigi bändi on rahvusvaheliselt nimetatud kammer- või barokkpopi viljelejaks - stiil, millel Suurbritannias suur austajaskond - ise nad endale heameelega silte ei kleebi. "See on ilmselt parem kirjeldus, kui folkpop, kuid muusika meie ümber muutub kogu aeg ning see omakorda mõjutab ka meid - meie kolmas album saab ilmselt kõlama üsna teistsugusena, kui kaks esimest," arvasid Ewert Sundja ja Erki Pärnoja. 

Bändi liikmed kinnitavad, et nende saavutatud edu on olnud üldiselt ootuspärane: "Unistasime kõik edust muusikuna enam vähem lapsest saadik alates, kuid veidi üllatav on selle kiirus siiski olnud."
Kontsertturnee viib Ewert & The Two Dragonsi nüüd Ameerika Ühendriikidesse ning siis ringiga tagasi Euroopasse.