„Viime kuulajad üheks õhtuks underground peole, kus kohtuvad vana ja uus – klubi dekoreerides paneme kõrvuti vanakooli laohoone vaibi ning sürreaalse ja futuristliku disaini. Tulemus on väga rets! Üritame muusikaga samasse auku sihtida, mängime nii ilmavalgust näinud lugusid kui värsket ja seniavaldamata materjali,“ räägib Wateva üks liikmetest, Kris Evan Säde.

Wateva on kaheliikmeline elektrooniline koosseis, kuhu kuuluvad produtsendid ja muusikud Hugo Martin Maasikas (Whogaux) ja Kris Evan Säde (Futuristik). Nende tähelend sai alguse Selected. plaadifirma alt välja antud singliga „My Love 2 U“, mis on tänaseks erinevates muusikaplatvormides kogunud mitmeid miljoneid kuulamisi.

Eestist pärit duo resideerub igapäevaselt peamiselt LA-s, mida hellitavalt muusikatööstuse mekaks nimetavad, kuid on tulnud suveks tagasi kodumaale, kus selle aja jooksul ühtekokku viis eksklusiivset esinemist annavad. Maasikas ja Säde ütlevad, et on esinemisi teadlikult vähem hoidnud, et saaksid lava peal publikule iga kord endast maksimum anda.

Wateva selle suve ainuke Tallinna ülesastumine toimub täna klubis Studio. Südaööl algaval sündmusel astuvad plaadimasinate taga üles ka MHKL & XANE ning DJ PhilGood. Pileteid sündmusele on võimalik soetada GateMe piletikeskkonnast ja kohapealt enne sündmuse algust. Lisainfo Facebookist.