1) Bändi surmalähedane kogemus

Esimese bändi turnee "Hell Tour" ajal sattus rokkansambel raskesse avariisse, mis oleks peaaegu teinud Guns N' Rosesele lõpu. Õnneks ei osutunud see nende viimaseks turneeks.

2) Hittloo "Welcome to the Jungle" inspiratsioon oli kodutu mees

Nende esimene singel "Welcome to the Jungle" oli inspireeritud Axl Rose'i ja tema sõbra kohtumisest kodutu mehega New Yorgis. Kui nad tulid bussist välja, ütles võõras mees: "Kas te teate, kuhu te sattusite? Te olete džunglis ja te surete!"

3) "Sweet Child o' Mine" on Slashi arvates bändi halvim lugu

Üks bändi suurimaid hittlugusid "Sweet Child o' Mine" oli kirjutatud kõigest viie minutiga. Kuigi väidetakse, et see on 1987. aasta üks parimaid lugusid, on Slashi arvates see bändi halvim lugu.

4) Bändi nimi on kombinatsioon kahe erineva rokkansambli nimest

Toona Hollywood Rose liige Axl Rose ning L.A. Guns liige Tracii Guns moodustasid kahest ansamblist uue bändi ning sealt saigi alguse Guns N' Roses!

5) Axl Rose salvestas laulu "November Rain" täiesti üksi

Axl Rose salvestas laulu "November Rain" üksi ning lubas teistel stuudiosse tulla alles kaheksa päeva hiljem pärast salvestamist. Bändiliikmed leidsid ta magamas mitmete tühjade pitsakarpide seltsis.

5) Duff McKagan on karsklane

Rohke alkoholi tarvitamise tõttu olid tal 1994. aastal tõsised probleemid pankreasega, mistõttu alkoholi ta enam juua ei saa. Viimased 20 aastat tarvitab McKagan ainult alkoholivaba õlu.

6) Slash on väga kirglik roomajate koguja

Tal on kodus enam kui 20 madu ning neil kõigil on erilised puurid.

Slash

7) Axl Rose'i elu enne bändiga liitumist polnud sugugi glamuurne

Axl Rose oli enne bändiga liitumist nii vaene, et ta liitus UCLA meditsiiniuuringuga, kus tuli sigaretti suitsetada ja selle eest maksti talle 8 dollarit.

9) Veidrad valikud bändi nimeks

Axl kaalus ka veel teisi bändi nimesid nagu Heads of Amazon ja AIDS. Õnneks otsustasid nad Guns N' Rosese kasuks!

10) Bänd on vahetanud oma koosseisu enam kui 20 korda

Alates 1985. aastast, kui bänd alguse sai, on nad oma koosseisu vahetanud koguni 22 korda.