Isac Elliot on Soome kõige “järgitum” artist sotsiaalmeedias, omades üle 110 000 Facebooki fänni ja enam kui 210 000 Instagrammi fänni. Isac Ellioti videosid on Youtubeìs vaadatud üle 10 miljoni korra ja tema singlit ”New Way Home” on Spotifys kuulatud juba pea 11 miljonit korda.

"Baby I" on esimene singel Isacu teiselt albumilt ning on kirjutatud tipp-produtsendi ja Grammy võitja RedOne`i poolt. RedOne on muuhulgas kirjutanud lugusid ka sellistele maailmastaaridele nagu Lady Gaga, Pitbull, Usher, Jennifer Lopez ja Nicki Minaj. Isacule kirjutatud lugu ”Baby I” tõusis ilmudes koheselt Soome ja Norra iTunesi tabelite tippu.

Isacu puhul ei ole tegemist lihtsalt üleshaibitud popstaariga, vaid noor staar on teglenud muusikaga kogu oma elu. Isac sündis muusikalisse perre ja hakkas juba väikse poisina kooris laulma ja muusikalides üles astuma.

27. augustil saavad Isacu fännid temaga Tallinnas, Solarise keskuse aatriumis kohtuda. Isac alustab kell 18:00 akustilise esitusega oma popimatest singlitest ning kohtub siis fännidega, et jagada allkirju ja teha koos pilte.