Vanameister Cooper, kes toob Surmateatri nime kandva show homme Eesti publikuni, vajab lava taha lisaks tavapärasele vee ja puuviljanõudmistele veel näiteks kuut paari valgeid, mitte madalalõikelisi spordisokke, kaks pakki suhkruvaba nätsu (Wrigley’s või Dentyne) ja vaakumpakis maitsestamata tuunikala. Punased lagritsakommid, pistaatsiapähklid, rosinad ja suur banaanikimp on samuti üles loetud, nagu ka Austraalia või Prantsuse kvaliteetvein.

Kogu mehe nõudmiste nimekiri on bränditäpsusega paigas ja nii soovib mees ka näiteks pudelit viina ning teab täpselt, mida tahab - Belvedere või Stolitchnaya! Kõik joogid peale nõutava vee ja veini peavad olema jäänõus jahtumas. Lisaks peab olema arvestatav kogus jääd lava taga enne bändi saabumist juba.

Kitarrist Orianthil on samuti omad nõudmised, mille hulka kuulub näiteks neli kõvaks keedetud muna ja munavalget, mis tuleb hoida külmas. Samuti ei ela naine õhtut üle, kui puuduvad sojaoad ning suures valikus värskeid marju vaarikatest mustsõstardeni.

Kõik peab staaridele olema valmis pandud vähemalt neli tundi enne kontserdi algust, seisab raideris.

Muide, kui sa plaanisid oma piletiostu ka umbes neli tundi enne showd teha, siis tegelikult tuleks kiirustada, sest jäänud on vaid üksikud seisu ja istekohad!