Bänd valis ennast toetama kohaliku süntesaatorivõlurite koosseisu Kosmofon.

Mooncake - Venemaa post-rocki skene üks liidritest, kelle kõlasid võrreldud legendidega nagu Pink Floyd ja Mogwai tähistavad sel aastal oma viiendat aastapäeva ja annavad Baltimaades kontserte Tallinnas, Põlvas, Vilniuses ja Riias.

Reedel, 12.augustil annab bänd kontserti Tallinnas koos üha tuntust koguva retro-futuristliku Kosmofiniga. Lisaks live-artistidele kõlab bändide eel , vahel ja järel maitsekat ja meeleoludega haakuvat plaadimuusikat tunnustatud DJd-lt.

Mooncake läheb lavale kell 23.00 – kontserdi vägevusest annab aimu palve broneerida kolmetunnine heliproovi aeg ning aukartust äratav tehnikanimistu.

Järgmisel päeval esineb Mooncake Põlvas Uue Ajastu Festivalil. Bänd peaks üles astuma kell 00.30.

Kosmofon esitleb esmakordselt Tallinna publikule uut loomingut 2012. aasta alguses ilmuvalt debüütalbumilt.

Alates asutamisest, 2006.aastast, on bänd välja lasknud neli iseseisvat EP-d, mänginud enam kui 70 kontserdil SRÜ riikides ning nüüd valmistab materjali oma teise albumi jaoks. Maailma instrumentaalmuusika suurim meediaressurss thesilentballet.com pani Mooncake’i debüütalbumile „Lagrange Points” hinnangu 8 10-st pallist, kiites kõrgelt bändi jõupingutusi: "Need kutid on võimekad pakkuma oma välismaa kolleegidele konkurentsi, Venemaa on juba ammu oodanud just sellist bändi."