Jüri Homenja esineb Moskvas ühel laval muusikamaailma sellise suurnimega nagu Uriah Heep. Homenja laulab koguni kolmes keeles. Lisaks eesti ja vene keelele, esitab ta eestikeelset laulu itaalia keeles ja vastupidi, et publik saaks hinnata, kumb keel on ilusam. Lisaks nimetatutele esinevad suurüritusel veel Chris Norman, Thomas Anders, Emir Kusturica ja paljud teised.

Jüri Homenja 18-aasta pikkuse jalgpalli karjääri vältel on tuntud muusik isegi Eesti meistriliigas jalga proovinud. Lõhkuva poolkaitsja sõnul ootused turniiriks siiski väga kõrged ei ole, sest kahe eelneva turniiri peale on saadud vaid üks võit Valgevene üle. Muusik lisab, et Ott Leplandi osalemine jalgpalliväljakul pole kindel, kuid kindlasti võiks ta putsad kaasa võtta ja mängida – noor ja tugev poiss!

Lisaks Homenjale ja Leplandile esindavad Eestit teiste hulgas Indrek Raadik (Summer), No Big Silence laulja Cram, Pedigree laulja Bonne, Compromise Blue kitarrist Raul Ukareda ja Marko Lepik, kellel kirjas kolm mängu ka Eesti jalgpallikoondise särgis.

Lisaks Brasiilia ja Eesti esindustele kuuluvad samasse alagruppi veel Solvakkia ja Poola. Turniiril on osalemas ka jalgpalli suurriigid Inglismaa, Saksamaa ja Holland. Väikesed erinevused on ka reeglites: mäng kestab kaks korda 35 minutit ja vahetuste arv ei ole limiteeritud. Kas jõuvahekorrad muusikute vahel on samad, nagu „päris“ jalgpallis, saame teada juba paari nädala pärast.