Tõnu Trubetsky
on öelnud, et Vennaskond ja selle fännid on ususekt ning bändi kontserdid on omalaadsed jumalateenistused. Just tänu fännide tulihingelisele toetusele on Vennaskond edukalt tegutsenud enam kui veerandsada aastat.

Trubetsky peab oluliseks asjaolu, et bändi tehes tuleb jälgida oma südame häält ning mitte juhinduda kõrvalistest mõjudest. "Tuleb teha sellist muusikat, nagu endale meeldiks kuulata. Et mingit vahet ei oleks - kas paned lemmikbändi või oma enda loo peale."Chungin & The Strap-On Faggots on nooremale muusikapublikule juba tuttav punkansambel, mis alustas tegevust 2003. aasta lõpul.

Punki ja elektroonilist muusikat uljalt kokku segav ansambel kandideeris koos Popidiotiga 2009. aastal MTV Euroopa muusikaauhindade galal parima "Balti artisti" tiitlile ning 2010. aastal võitis bänd aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel parima "Uue tulija" auhinna. Reedesel kontserdil astub Chungin & The Strap-On Faggots publiku ette värskendatud kava ja uue energiaga, millele aitab kaasa ka hiljutine koosseisumuutus.