Allan Vainola ütles, et pole nüüd taas mõnda aega Vennaskonna liige olnud. "Tegelt oli see Tõnu Trubetsky ettepanek. Vennaskonnal oli Veneveres kontsert ja sealt sooviti, et kas ma ei võiks ka olla bändiga laval ning Tõnu siis kutsus mind," lausus Vainola. "Ja kuna mul on praegu teiste projektidega päris palju vaba aega, siis nõustusin." Rääkides, kas Vennaskonnal on seekord kavas midagi erakordset, lausus Vainola, et tema meelest on kava väga mitmekesine - oma peaks saama iga tulihingeline Vennaskonna fänn. "Ja kindlasti muudab reedese kontserdi märkimisväärseks see, et kaks sõprusbändi pole pikka aega lava jaganud."

1984. aastast tegutsev Vennaskond on üle elanud mitmeid koosseisu muutuseid, kuid bändi liider Tõnu Trubetsky on vankumatult olnud paigal algusest saadik. Vennaskonnas on läbi aastate mänginud märkimisväärne hulk muusikuid - näiteks Andrus Lomp (R.I.P), Mätas (R.I.P), Hindrek Heibre (R.I.P.), Teet Tibar, Mait Vaik, Jaan-Eik Tulve, Alar Aigro, Anti Pathique, Jüri Klyszejko, Rainis Kingu, Camille Camille ja paljud teised.

Vennaskond on kasvatanud üles põlvkondi, tema tuultes on sõlmitud abielusid, eluaegseid sõprusi ja vannutud igavest truudust mustale lipule. Ansamblit on välispagulusest naasmisest saadik rüütanud salapära ja müstiline oreool. Bänd on andnud kontserte Indias, Saksamaal, USAs, Prantsusmaal, Poolas, Rumeenias, Rootsis, Soomes jne. Vennaskond on ainus Eesti ansambel, kes on esinenud rockmuusika üsas - New Yorki CBGBs.

Rock Cafe uksed avanevad reedel 11. juunil kell 21.00, piletid hinnaga alates 8 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.