Kaheksandat tegevusaastat tähistav alternatiivroki trio Sibyl Vane jõudis kodumaa muusikasõprade südamesse Eesti Laulu konkursil looga „Thousand Words“.

Artist on välja andnud kaks täispikka albumit, mille kiitmisega pole piiritagune muusikapress kummagi puhul olnud kitsi. Sibyl Vane muusikas lõimub laulva kitarristi Helena Randlahti omapärane vokaal ja naiselik puudutus.

Õrnus kohtub laval valjude kitarridega ja see jõulisusega vooderdatud haprus muudab Sibyl Vane’i kõla eristuvaks ja omanäoliseks.

Regulaarne tuuritamine ja üle 200 kontserti üle Euroopa on vorminud neist tugeva kontsertbändi. Hiljuti avaldas Sibyl Vane oma värskeima singli "I Don't Drive".

Leedust pärit Colours of Bubbles miksib indie-muusikat euroopaliku kantristiiliga -tulemuseks on sügavam ja tumedam indie-stiil.

Bänd on esinenud mitmesaja kontserdiga pea igas Euroopa nurgas ning osalenud ka peamistel Euroopa rokk- ja indie-muusika festivalidel. Palju kiidusõnu on saanud Colours of Bubble-si kaks kauamängivat - "Inspired by a True Story" ja "She is the Darkness".

Eelmisel aastal alustas bänd koostööd Leedu St. Christopher-i kammerorkestriga, mille tulemuseks sai unikaalne Colours of Bubbles-i ja majesteetliku orkesti uuslooming "Untold Story".

Kusjuures, ansambli värskeim singel "Truth of Dare" valiti Leedu rahvusmeeskonna hümniks jalgpalli MMil.

Tänapäeva muusika üks värskemaid sensatsioone 2Cellos esineb Haapsalus maailmatuuri The Score World raames

Rock in Haapsalu avalöögi annab 21. juulil kell 16 vanalinnas esinev Eesti kuulus muusikutepere The Ilves Sisters.