Intervjuud Esvtoday.com-ile viis läbi Russel Davies, kes uuris, kuidas meie omadel proovid läinud on. "Proov läks suurepäraselt, meil oli väga lõbus," kiidab Getter Jaani. Samuti tõdeb ta, et lava on lihtsalt suurepärane: "Ma ei ole iial nii suure lava peal olnud!" Küll on aga seda teinud Marilin Kongo, kes on laulnud Moskva Eurovisoonil. Suurt vahet lavade vahel neiu välja tuua ei osanud. "Noh, nad on erineva kujuga, kuid mõlemad on väga lahedad," kostis neiu intervjueerjale.

Küsimuse peale, kas Getter on ise oma kleidi disaininud, vastas Getter, et mitte seekord, kuid loodab tulevikus kindlasti endale ise esinemiskostüümi teha.

Samuti räägivad noored eestlaste huvist Eurovisiooni vastu ning tunnistavad ka pisukest närvi, kui Russel uurib nende arvamust selle kohta, et Eesti on tänavuse Eurovisooni üks peafavoriite. "Me lihtsalt lõbutseme ning üritame selle käigus anda endast parima," ütles Anna Põldvee entusiastlikult.

Lõpuks palus Russel veidike laulda oma laulu "Rockefeller Street", ning loomulikult said neiud sellega suurepäraselt hakkama!